De kwaliteit van de video's kan je zelf bepalen, dit is afhankelijk van de snelheid van je computer  etc.    De standaard instelling staat op 360  

 Als je de clip in Full screen wilt bekijken  dan kun je beter eerst kiezen voor de HD optie 720 of 1080 dit verbeterd de kwaliteit aanmerkelijk   

Tiede en Theun : clublied VV Beetgum (06 juni 2015)

Het clublied van VV Beetgum werd tijdens de slotdag zonder repeteren spontaan opgenomen. "Zullen we het doen" ? "ja waarom ook niet". Het resultaat is ondanks alles best leuk geworden.

Cozmicsoulfire : Reptile (09 mei 2015)

Marianne Vedder had mij al eens vaker gevraagd of ze ook een clip kon opnemen samen met mij. Ja natuurlijk kan dat. Ze heeft zelf het script geschreven en wist precies wat ze wou. Samen met een hand vol vrijwilligers is deze clip opgenomen in Elsloo en Mildam. De montage heeft Marianne zelf gedaan.

Orkest Butterfly : As de Simmer komt (02 mei 2015)

Toen we deze clip gingen opnemen hebben we een paar keer naar de lucht gekeken. Want een clip opnemen die over de zomer gaat verwacht je wel goed weer. Nou dat is gelukt hoor. Met een paar pauze's hebben we er toch een zomerse clip van weten te maken.

Sjoerd en Sieberein : Storm en Zonneschijn (18 mei 2014)
Ellen : Halleluja (januari 2011)
Jongens van Dijk : Jij (september 2009)
 Martyr : D.I.  (20 april 2013)
 The Whispering Tree : Bells (18 mei 2014)
 Daniël Oostra : Alles voor lief (2003)

Daniël een gouden stem, een veelzijdig repertoire en de podium-presentatie van een rasentertainer. Daniël Oostra heeft het allemaal. De sympathieke zanger weet op elk feest de juiste toon aan te slaan en krijgt elke zaal plat met zijn enthousiasme en aanstekelijke presentatie. Daniël is meer dan alleen zanger. Hij beschikt over een natuurlijk talent om mensen te vermaken. Een rasartiest en een volbloed entertainer!

Orkest Butterfly : kaatsen of su (juni 2016)